Дома > Вести > Вести од индустријата

Кои се додатоците за бања?

2022-12-05

Кади се почести во модерните домови. Сега многу семејства избраа да поставуваат кади. Прекрасно уживање е да си одиш дома и да се бањаш со топла бања. Ако инсталирате када, треба да поставите и многу додатоци за кадата. Па кои се додатоците за када? Следно, ајде да погледнеме заедно.

Што седодатоци за бања



Има многу додатоци за бања, но повеќето од нив вклучуваат огледала, чаши за четки за заби, држачи за чаши за заби, маси за сапун, шипки за пешкири, држачи за крпи за капење, куки за облека, држачи за хартиени цевки, куки за облека, кутии за тоалетни четки, бидети, ленти за вода итн. .

Кука за облека: Тоа е нешто што се користи за закачување на облека на одредено место, свиткано во кривина или агол.

Држач за хартиена крпа: Држач за хартиена крпа е контејнер или држач за вградена или полица ролна хартија или оригами.

Решетка за складирање: полица за складирање на разни работи е формирана од комбинација на долна плоча и столбови, со уникатна форма и паметен дизајн.

Прстен за крпи: Се користи за закачување крпи во домот. Генерално, неговата форма е прстен или полукруг и има силна изработка и практични функции.

Полица за пешкири: се преклопува, може да се користи за дезинфекција на крпи, генерално инсталирани на ѕидот од бањата, се користат за поставување облека, крпи итн.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept