Дома > Вести > Вести од индустријата

Употреба на пластична кутија за складирање на ѕид без перфорации

2024-03-16

Решенијата за складирање монтирани на ѕидможе да биде спас за луѓето кои немаат простор. Сепак, многу од нив бараат дупчење дупки во ѕидот - застрашувачка перспектива за изнајмувачите или секој кој не сака да ги оштети нивните ѕидови. Едно решение за овој проблем се ѕидни пластични кутии за складирање без перфорации.


Овие кутии се разновидно решение за складирање кое може да се користи во различни средини, вклучувајќи домови, канцеларии и училници. Тие се направени од цврста пластика и доаѓаат во различни форми и големини, од мали единици со еден оддел до поголеми дизајни со повеќе нивоа. Секоја кутија доаѓа со монтажна лента која може да се закачи на ѕидот без да се дупчат никакви дупки. Лентата користи силно лепило кое може да држи до 10 килограми тежина, што ги прави кутиите погодни за низа потреби за складирање.


Дизајнот без перфорации не само што ја прави инсталацијата брза и лесна, туку ги штити и ѕидовите од оштетување што може да настане од дупчење дупки. Ова е особено важно за изнајмувачите кои може да бидат одговорни за поправка на каква било штета на ѕидовите предизвикани од нивните решенија за складирање. Со ѕидни пластични кутии за складирање без перфорации, корисниците можат лесно да ги инсталираат и отстрануваат решенијата за складирање без да предизвикаат трајни оштетувања.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept